Müzik’te Dünya Birinciliği Gkv’li Meriç Demircioğlu’nun

Müzik’te Dünya Birinciliği Gkv’li Meriç Demircioğlu’nun
Danubia Talents Sanat Derneği tarafından geleneksel olarak her yıl Macaristan'da gerçekleştirilen ancak bu yıl da ilk kez Türkiye'de Gaziantep'te düzenlenen ve müzik alanındaki en önemli yarışmalardan birisi olan 1.Danubia Talent Uluslararası...

Danubia Talents Sanat Derneği tarafından geleneksel olarak her yıl Macaristan'da gerçekleştirilen ancak bu yıl da ilk kez Türkiye'de Gaziantep'te düzenlenen ve müzik alanındaki en önemli yarışmalardan birisi olan 1.Danubia Talent Uluslararası Müzik Festivali'ne katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Meriç Demircioğlu kendi kategorisinde dünya birinciliğini kazandı.

Uluslararası müzik yarışmaları arasında önemli bir yere sahip olan ve bu yıl ilk kez ülkemizde Gaziantep'te finali gerçekleştirilen 1.Danubia Talent Uluslararası Müzik Festivali Finalinde GKV'li öğrenciler derece üzerine derece yapmaya devam etti. Dünya üçüncülüğünü kazanan GKV Özel İlkokulu öğrencisi Ada Arslan'ın ardından bu kez de dünya birinciliğini Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencisi Meriç Demircioğlu kazandı. Kategorisinde jürinin oy birliğiyle şampiyon seçtiği Demircioğlu mutluluğunu öğretmenleri, ailesi ve arkadaşlarıyla paylaşırken Gaziantep'te düzenlenen ödül töreninde birincilik kupasını gururla aldı. Farklı ülkelerden katılan jüri üyelerinin de olduğu ve birçok ülkeden katılan yarışmacılar arasında Meriç Demircioğlu "dünya birincisi" olmasının yanı sıra en iyi Macar eser yorumcusu seçilerek adını yarışmada bir kez daha başarı tablosuna yazdırmayı başardı. Başarılı öğrenciyi kutlayan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel başarıların tesadüf olmadığını GKV Özel Okullarında öğrencilerin yetenekleri doğrultusunda geleceğe hazırlandığını ifade ederek Meriç Demircioğlu'nu kutlayarak sonuçta emeği geçen ailesi, öğretmenleri ve destek verenlere de teşekkür etti.

Müzik’te Dünya Birinciliği Gkv’li Meriç Demircioğlu’nun

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.