Rize'de 5 İlçede Elektrik Kesintisi Uygulanacak

Rize'de 5 İlçede Elektrik Kesintisi Uygulanacak
Rize’nin Ardeşen ilçesinde 21 Nisan Pazar günü Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) tarafından yapılacak bakım, test ve teçhizat değişim çalışması nedeniyle 5 ilçede elektrik kesintisine gidileceği bildirildi.

AKSA Elektrik ÇORUH Elektrik Dağıtım AŞ (ÇORUH EDAŞ)’tan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) tarafından 21 Nisan Pazar günü Ardeşen TM'de 33 KV fiderlerde yapılacak bakım, test ve teçhizat değişim çalışması nedeniyle aynı gün enerji kesintisine gidileceği bildirildi.

Kesintinin, 08.00 – 16.00 saatleri arasında Ardeşen ilçesi ile birlikte Pazar, Çamlıhemşin, Hemşin ve Fındıklı ilçelerinin tüm mahalleleri ile köylerini kapsayacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.