Rize’ye 20 doktor kadrosu tahsis edildi

Rize’ye 20 doktor kadrosu tahsis edildi
Sağlık Bakanlığı'nın 116. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurasında Rize’ye 5’i pratisyen, 20 doktor kadrosu tahsis edildi.

116. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) Kurası 8 Mayıs 2024 tarihinde çekilecek. Bu kurada Rize’ye 5 pratisyen hekim ile 3 Kadın Hastalıkları ve Doğum, 2'şer Anesteziyoloji ve Reanimasyon, İç Hastalıkları ve Radyoloji, 1'er Aile Hekimliği, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Geriatri, Halk Sağlığı, Radyasyon Onkolojisi ve Üroloji Uzmanı olmak üzere toplam 20 hekim kadrosu tahsis edildi.

Tahsis edilen kadrolar şu şekilde:

Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesine 2 pratisyen hekim, Rize Devlet Hastanesi ile İyidere Mukaddes Kalkavan İlçe Devlet Hastanesi ve Kaçkar Devlet Hastanesine 1’er pratisyen hekim.

Kaçkar Devlet Hastanesine Aile Hekimi Uzmanı ile İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı ve Üroloji Uzmanı,

Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesine 2 adet Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ile Geriatri Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Radyasyon Onkolojisi Uzmanı, Radyoloji Uzmanı,

Rize Devlet Hastanesine Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Radyoloji Uzmanı,

Rize Merkez Toplum Sağlığı Merkezine Halk Sağlığı Uzmanı,

Fındıklı Devlet Hastanesine Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum