53. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Memişoğlu Memleketi Rize’ye Geliyor

53. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Memişoğlu Memleketi Rize’ye Geliyor
Türkiye Cumhuriyeti’nin 53. Sağlık Bakanı. Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Pazar günü memleketi Rize’ye gelecek. Rize’de bir dizi ziyaret ve programa katılacak olan Bakan Memişoğlu pazartesi günü akşam saatlerinde Rize’den ayrılacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın görevinden affını istemesi sonrası Rizeli hemşehrimiz İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, hafta içi yapılan atama ile 53. Sağlık Bakanı oldu.

Yeni Sağlık Bakanı Memişoğlu, memleketi Rize’ye ilk kez Bakan olarak gelecek.

Pazar günü öğle saatlerinden sonra Rize’ye gelecek olan Bakan Memişoğlu’nun resmi programı henüz netlik kazanmazken program ilerleyen saatlerde belli olacak. Rize’de bir dizi ziyaret ve programa katılacak olan Bakan Memişoğlu Pazartesi günü akşam saatlerinde Rize’den ayrılacak.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
13 Yorum