AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı değişti

AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı değişti
AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanlığına, AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Nuran Alim atandı.

AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkan Sema Yağcıtekin’in yerine AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi, AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı ve İl Sosyal Politikalar Başkanı Nuran Alim, AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı olarak atandı.

AK Parti Düzce Milletvekili ve Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir, görev değişikliği sonrası Nuran Alim’e görevini tebliğ ederek atama belgesini teslim etti.

AK Parti Rize İl Başkanlığından yapılan açıklamada, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Rize İl Kadın Kolları Başkanlığımıza Nuran Alim atanmıştır. Görevi devreden Sema Yağcıtekin Başkanımıza bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar, emek ve gayretleri için teşekkür eder, yeni Başkanımıza çalışmalarında başarılar dileriz.” ifadelerine yer verildi.

ak-parti-rize-il-kadin-kollari-baskanligina-ak-parti-rize-il-baskan-yardimcisi-nuran-alim-atandi-1.jpg

ak-parti-rize-il-kadin-kollari-baskanligina-ak-parti-rize-il-baskan-yardimcisi-nuran-alim-atandi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum