Alanyaspor - Çaykur Rizespor maçında düdük Taşkınsoy'da

Alanyaspor - Çaykur Rizespor maçında düdük Taşkınsoy'da
Çaykur Rizespor’un Trendyol Süper Lig 7. Haftasında deplasmanda Alanyaspor ile oynayacağı karşılaşmada hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy düdük çalacak.

Son 4 haftadır gol atamayan ve puan alamayan Çaykur Rizespor, geçtiğimiz hafta Adana Demirspor'u deplasmanda mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini elde eden Alanyaspor ile 28 Eylül Cumartesi günü saat: 19.00’da Antalya deplasmanında karşılaşacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig’in 7. Haftasında görev alacak hakemleri açıkladı. Buna göre Çaykur Rizespor’un Alanyaspor maçını İstanbul bölgesi hakemlerinden Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek. Taşkınsoy’un yardımcılıklarını İstanbul bölgesinden Candan Elbil ile Adana bölgesinden Murat Temel yapacak. Ankara bölgesinden Burak Olcar ise mücadelenin 4. Hakemi olarak görev alacak.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum