Ardeşen Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı İşçi Alacak

Ardeşen Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı İşçi Alacak
Rize'de Ardeşen Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı, 1 geçici işci olarak inşaat mühendisi alacak.

Ardeşen Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı 1 geçici inşaat mühendisi alımı başvuruları 26 Temmuz 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar Ardeşen Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığına şahsen yapılacak.

Sözlü sınava hak kazanan adayların mülakatı 29 Temmuz 2024 pazartesi günü saat 15:00'da Ardeşen Kaymakamlığı Toplantı Salonunda yapılacak.

MÜRACAAT KOŞULLARI

Başvuru için KPSS'den en az 70 ve üzeri puan alınması gerekmektedir. Başvuru koşullarını sağlayanlar arasından en yüksek KPSS puanına sahip ilk 3 kişi sözlü sınava girmeye hak kazanacaktır. (Başvuru için son 2 yıla ait KPSS Puanları esas alınacaktır.)

Adaylardan başvuru veya atama işlemleri İçin İstenen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve göreve başlatılmaz. Göreve başlatılmış olsalar dahi iptal edilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında; 26.09.2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanun'unun ilgili hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.

İş başvuru sonucu http://www.ardesen.gov.tr/ adresinde "Duyurular" kısmında ilan edilecektir. Bu ilanlar tebligat mahiyetinde olacak adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Adayların 26/07/2024 tarihi, saat 17.00'ye kadar Ardeşen Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığına ŞAHSEN müracaat etmeleri gerekmektedir. Sözlü sınava hak kazanan adaylar 29.07.2024 tarihi, saat 15:00'de Ardeşen Kaymakamlığı Toplantı Salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir. (Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.)

657 Sayılı Devlet memurları Kanunu'nun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşımak.

Üniversitelerin Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak.

İlan tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunları bulunmamak.

Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veya affa uğramamış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı İşlenen suçlarla zimmet, İhtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

Seyahat engeli olmamak.

Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilmek.

B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif araç kullanabiliyor olmak.

Autocad ve MS Office programlarına hâkim olmak.

Ilan tarihi itibariyle son 3 ay içerisinde Ardeşen ilçesinde ikamet ediyor olmak.

Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Başvuru dilekçesi. (Dilekçe örneği başvuru sırasında temin edilebilir.

Nüfus cüzdanı veya kimlik kartı fotokopisi.

Özgeçmiş.

Diploma veya mezuniyet belgesi.

Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyan. (Beyanname örneği başvuru esnasında temin edilebilir)

Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge.

Varsa meslek belgeleri. (Eğitim sertifikası, kurs katılım belgesi vb.)

Yerleşim yeri belgesi (İkametgâh belgesi)

İŞE ALINACAK ADAYDAN İSTENECEK BELGELER

Cumhuriyet Başsavcılığı adli-sicil belgesi

Tam Teşekküllü Devlet Hastanesinden Sağlık Kurulu Raporu

Mezun olduğu okul diplomasının aslı veya noter tasdikli sureti

Nüfus Kayıt Örneği

2 Adet yeni çekilmiş fotoğraf

Yerleşim yeri belgesi (İkametgâh belgesi)

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.