Artık Sahalarda Millet Yeniden Refah Diyor

Artık Sahalarda Millet Yeniden Refah Diyor
Yeniden Refah Partisi Rize'de güçlü bir seçim kampanyası yürütüyor. Yeniden Refah Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Cemil Çolak ve İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, kenti karış karış gezerek halkın sorunlarını dinliyor, yapacakları hizmetleri anlatıyor.

Yeniden Refah Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Cemil Çolak ve teşkilat mensupları, Rize'de seçmenlerle buluşarak daha iyi hizmet ve adil bir yönetim vaadinde bulunuyor. Milli Görüş geleneğini temsil eden ve merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın çizgisinde hareket eden Yeniden Refah Partisi, 94 Milli Görüş ruhuyla seçimlerde güçlü bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Yeniden Refah Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Cemil Çolak, seçmenlere daha iyi hizmet ve adil bir yönetim vaadiyle sesleniyor. Şehrin ihtiyaçlarına duyarlı bir yaklaşımla halkın desteğini kazanmayı amaçlayan Çolak, Rize için hazırlamış olduğu projeler ile de rakiplerinin önünde bir seçim kampanyası yürütüyor.

Çolak ve beraberindeki heyet, Rize merkez Dağdibi bölgesindeki tüm kurum, esnaf ve vatandaşlarla samimi bir ortamda bir araya geldi. Rize için planladıkları projeleri ve nasıl bir belediyecilik yapacaklarını anlatan Çolak, vatandaşı da dinleyerek istek ve arzularını not aldı. 1 Nisan sabahı ilk işinin vatandaşın sesi olan aldığı notları dikkate alarak çalışmalarını dizayn edeceğini söyledi.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci ise yaptığı açıklamada, son günlerde partiye yönelik karalama kampanyaları ve mesnetsiz iddialar olduğunu belirtti. Bu tür davranışların halk nezdinde karşılığı olmadığını ve aksine partiye olan ilgiyi arttırdığını vurgulayan Zerdeci, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nin favorisi olduklarını söyledi.

Zerdeci, milletin beklentilerini karşılayamayan belediyecilikten ve milletten uzak yöneticilerden bıktığını ve bu nedenle Yeniden Refah Partisi'nin seçimlerde büyük sürpriz yapacağını ifade etti. Zerdeci, her geçen gün partiye yeni üyelerin katıldığını ve gittiği her yerde halkın büyük teveccühü ile karşılaştıklarını söyledi.

Zerdeci, "Milletimiz içinde bulunduğumuz maddi ve manevi sıkıntılardan ancak Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan öncülüğünde Milli Görüş'ün tek temsilcisi olan Yeniden Refah ile Türkiye'nin Refaha kavuşacağını çok iyi biliyor. Çünkü bunu daha önce yaptı ‘yine yaparsa Erbakan yapar’ diyor” dedi.

Önce Millet anlayışı ile yola çıkan, halkın desteğini arkasına alan ve milletin tek ümidi olan Yeniden Refah Partisi'nin yükselişini kimsenin önleyemeyeceğini vurgulayan Zerdeci, Rize'de de büyük bir zafere imza atacaklarını söyledi.

yeniden-refah-partisi-rize-belediye-baskan-adayi-cemil-colak-ve-il-baskani-mehmet-akif-zerdeci-kenti-karis-karis-gezerek-halkin-sorunlarini-dinliyor-yapacaklari-hizmetl-1.jpg

yeniden-refah-partisi-rize-belediye-baskan-adayi-cemil-colak-ve-il-baskani-mehmet-akif-zerdeci-kenti-karis-karis-gezerek-halkin-sorunlarini-dinliyor-yapacaklari-hizme-3.jpg

yeniden-refah-partisi-rize-belediye-baskan-adayi-cemil-colak-ve-il-baskani-mehmet-akif-zerdeci-kenti-karis-karis-gezerek-halkin-sorunlarini-dinliyor-yapacaklari-hizme-4.jpg

yeniden-refah-partisi-rize-belediye-baskan-adayi-cemil-colak-ve-il-baskani-mehmet-akif-zerdeci-kenti-karis-karis-gezerek-halkin-sorunlarini-dinliyor-yapacaklari-hizme-5.jpg

yeniden-refah-partisi-rize-belediye-baskan-adayi-cemil-colak-ve-il-baskani-mehmet-akif-zerdeci-kenti-karis-karis-gezerek-halkin-sorunlarini-dinliyor-yapacaklari-hizme-6.jpg

yeniden-refah-partisi-rize-belediye-baskan-adayi-cemil-colak-ve-il-baskani-mehmet-akif-zerdeci-kenti-karis-karis-gezerek-halkin-sorunlarini-dinliyor-yapacaklari-hizme-7.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
16 Yorum