Atılgan Şirketler Topluluğu Yıllık Değerlendirme Toplantısı Rize'de Gerçekleştirildi

Atılgan Şirketler Topluluğu Yıllık Değerlendirme Toplantısı Rize'de Gerçekleştirildi
Atılgan Şirketler Topluluğu, yıllık değerlendirme toplantısında sektördeki gelişmeleri ve önümüzdeki 5 yıla dair büyüme hedeflerini çalışanlarıyla paylaştı.

Rize Ramada Otel'de gerçekleşen ve sektördeki gelişmelerle 5 yıllık büyüme planlarının ele alındığı toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami Atılgan ve Genel Müdür Remzi Atılgan’ın yanı sıra beyaz ve mavi yakalı çalışanlar da yoğun ilgi gösterdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami Atılgan, 1969 yılında Rize'de rahmetli babası Ahmet Atılgan tarafından kurulan Atılgan Şirketler Topluluğu’nun otomotiv sektöründe önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, Ford, Renault ve Dacia gibi global markaların bayilikleri ile oto yedek parça toptan satışı ve ihracatı yaptığını kaydetti. Bünyesinde 9 şirkete sahip olan ve 3 şirkette de iştiraki bulunan Atılgan Şirketler Topluluğu’nun 287 çalışanı ile 5 sektörde faaliyet gösterdiğini ve 45 ülkeye ihracat gerçekleştirdiğini ifade etti.

atilgan-sirketler-toplulugu-yillik-degerlendirme-toplantisinda-sektordeki-gelismeleri-ve-onumuzdeki-5-yila-dair-buyume-hedeflerini-calisanlariyla-paylasti-1.jpg

Atılgan, son dönemde MARGO ve FORKA gibi sektörün önemli yedek parça firmalarını da Atılgan Şirketler Topluluğu bünyesine kattıklarını ve büyümeye devam ettiklerini ifade ederek, iştiraklerinden biri olan TR PARTS’ın otomotiv yedek parça sektöründe 2023 yılında ihracatta Türkiye'nin 700. ve sektörün 90. firması olma başarısını gösterdiğini söyledi.

55 yıllık geçmişe sahip olan Atılgan Şirketler Topluluğu’nun merkezi İstanbul olsa da hedef pazarın tüm dünya olmasına rağmen doğum yeri olan Rize’nin her zaman için özel bir yere sahip olduğunu kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami Atılgan, Rize'nin gelişimine her zaman katkıda bulunmaya devam edeceklerini ve bölgeye yapılacak yatırımlar ve yeni girişimlerle istihdama katkıda bulunma hedefiyle Rizeli bir şirket olarak kimliklerini korumayı sürdüreceklerini belirtti.

Yıllık değerlendirme toplantısında, önümüzdeki 5 yıl için sektörün gelişimi ve buna uygun hedefler belirlenmesi konusunda çalışanlarla fikir alışverişinde bulunuldu. Ülke ekonomisine ve istihdama katkı amacıyla başta Rize'de yapılacak yatırımlar olmak üzere yapılacak yatırımlar ile büyümeye yönelik girişimler ele alındı.

Genel Müdür Remzi Atılgan, çalışanlarının motivasyonunun çok önemli olduğunu vurgulayarak, bu hedeflerin ancak tüm çalışanların emek ve katkıları ile gerçekleştirilebileceğini belirtti.

Toplantı sonunda Satış Uzmanı Ercan Telci tarafından Atılgan Şirketler Topluluğu çalışanlarına yönelik satış eğitimi de verildi. Büyük bir coşkuyla tamamlanan etkinliğin çalışanların yeni hedeflerine daha yüksek bir motivasyonla yönelmelerine olanak sağladığı belirtildi.

atilgan-sirketler-toplulugu-yillik-degerlendirme-toplantisinda-sektordeki-gelismeleri-ve-onumuzdeki-5-yila-dair-buyume-hedeflerini-calisanlariyla-paylasti-2.jpg

atilgan-sirketler-toplulugu-yillik-degerlendirme-toplantisinda-sektordeki-gelismeleri-ve-onumuzdeki-5-yila-dair-buyume-hedeflerini-calisanlariyla-paylasti-3.jpg

atilgan-sirketler-toplulugu-yillik-degerlendirme-toplantisinda-sektordeki-gelismeleri-ve-onumuzdeki-5-yila-dair-buyume-hedeflerini-calisanlariyla-paylasti-4.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.