Bakan Bayraktar'dan Rize Valiliği ziyareti

Bakan Bayraktar'dan Rize Valiliği ziyareti
Bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere Rize’ye gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Rize Valiliğini ziyaret etti.

Vali İhsan Selim Baydaş ile bir araya gelen Bakan Bayraktar'a ziyaretinde Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Belediyesi Başkan Vekili Muhittin Aydın Bilsel, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Vali Yardımcıları Murat Öztürk, Hatice Cemre İncesu, İl Genel Meclis Başkanı Ali İmran Büyük, AK Parti İl Başkan Vekili Yunus Çoruh, kurum müdürleri ve daire amirleri eşlik etti.

Ziyarette Vali İhsan Selim Baydaş, Bakan Bayraktar'a Bakanlığın kentteki çalışmaları hakkında bilgi sunduktan sonra Rize’nin enerji alanındaki sorunları ve talepleri değerlendirildi.

enerji-ve-tabi-kaynaklar-bakani-alparslan-bayraktar-rize-valiligini-ziyaret-etti-3.jpg

enerji-ve-tabi-kaynaklar-bakani-alparslan-bayraktar-rize-valiligini-ziyaret-etti-1.jpg

enerji-ve-tabi-kaynaklar-bakani-alparslan-bayraktar-rize-valiligini-ziyaret-etti-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.