BAL'da fikstür çekildi. Rize Özel İdarespor ile Rize Kopuzlar Vakfı Veliköyspor'un Fikstürü Belli Oldu

BAL'da fikstür çekildi. Rize Özel İdarespor ile Rize Kopuzlar Vakfı Veliköyspor'un Fikstürü Belli Oldu
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup'ta yer alan Rize'nin iki önemli takımı, Rize Özel İdarespor ve Rize Kopuzlar Vakfı Veliköyspor, 2024-2025 Sezonu Bölgesel Amatör Lig Fikstür Çekimiyle ilk hafta Rize derbisiyle lige merhaba diyecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Riva Kamp ve Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle gerçekleştirilen 2024-2025 Sezonu Bölgesel Amatör Lig Fikstür Çekimi’nde 2. Grup’ta yer alan ve TFF 3. Lig'e yükselmek için mücadele edecek Rize Kopuzlar Vakfı Veliköyspor ile Rize Özel İdarespor ilk hafta Rize derbisinde karşılaşacak.

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup Rize Özel İdarespor, Rize Kopuzlar Vakfı Veliköyspor, Ünye 1957 Spor, Ortahisar Futbol SK, Kars 36 Spor, Tortumspor, Şiran Yıldız SK, Batlamaspor, Ordu Galataspor, Maçka Belediyespor, Arhavi 08 Spor, Erzincan Ulalarspor, Serhat Ardahanspor, Gümüşhane Sportif Faaliyetler AŞ ve 1926 Bulancakspor takımlarından oluşuyor ve her hafta bir takım maç yapmadan BAY geçecek.

Rize Özel İdarespor 2. Haftada sahasında Şiran Yıldız SK ile Kopuzlar Vakfı Veliköyspor ise deplasmanda Gümüşhane Sportif Faaliyetler AŞ ile 3 puan mücadelesi verecek..

8. Haftada Kopuzlar Vakfı Veliköyspor, 9. Haftada ise Rize Özel İdarespor maç oynamadan haftayı BAY geçecek.

Fikstür çekim törenine TFF 1. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Süper Lig'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mecnun Otyakmaz, TFF Amatör İşler ve Kadın Futbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm, TFF Amatör İşlerden Sorumlu Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Seymen Gençtürk, TFF Sportif İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, TFF Protokol Direktörü Mustafa Baltacı, TFF Amatör İşler Kurulu Başkanı Selçuk Azeri, TFF Amatör İşler Kurulu Koordinatörü Fikret Sivri, TFF Amatör İşler Kurulu Koordinatör Yardımcıları Ahmet Kurşun, Murat Kandazoğlu ve Murat Aydın, TFF Amatör İşler Kurulu Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Top, Bölgesel Amatör Lig kulüpleri ve amatör spor kulüplerinin başkanları ile futbol il temsilcileri katıldı.

Mecnun Otyakmaz, Ural Aküzüm, Seymen Gençtürk, Selçuk Azeri ve Murat Aydın'ın konuşmalarının ardından başlayan fikstür çekimi, kulüp başkanları ve temsilcileri tarafından gerçekleştirildi.

2024-2025-sezonu-bolgesel-amator-lig-fiksturu-cekildi-1.jpg

2024-2025-sezonu-bolgesel-amator-lig-fiksturu-cekildi-2.jpg

2024-2025-sezonu-bolgesel-amator-lig-fiksturu-cekildi-3.jpg

2024-2025-sezonu-bolgesel-amator-lig-fiksturu-cekildi-4.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.