BBP Rize Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karali ve Yönetimi İstifa Etti

BBP Rize Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karali ve Yönetimi İstifa Etti
Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karali ile yönetim kurulu üyeleri görevlerinden istifa etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karali, görülen lüzum üzerine yönetim kurulu üyeleriyle birlikte görevi bıraktıklarını açıkladı.

Karali, yaptığı yazılı açıklamada, BBP'nin kuruluş amacı olan "İlahi Kelimetullah için Nizami Alem" vurgusunu yaparak “Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun kurduğu Büyük Birlik partisinde Rize Merkez İlçe Başkanı olarak çalışma şerefine nail olmaktan gurur ve şeref duydum. 31 Mart seçimlerinde partimden il genel meclis üyesi adayı oldum. Gördüğümüz lüzum üzerine benim ile yol yürüyen merkez ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlar ile görevi bıraktığımızı kamuoyuna ve Rizeli hemşehrilerimize duyurmak isterim. Sevdamız olan Rizemize hizmet etme adına ömrümüzün kalan günlerinde azim ve kararlıkla devam edeceğiz. Rizeli hemşirelerimize ve kamuoyuna saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunarım” dedi.

bbp-rize-merkez-ilce-baskani-mehmet-karali.jpg

bbp-rize-merkez-ilce-baskanimehmet-karali-ve-yonetimi-istifa-etti.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum