Çayeli Kaymakamı Değişti. Demirel Elbistan’a, Kilis Vali Yardımcısı Kırçuval Çayeli’ne Atandı

Çayeli Kaymakamı Değişti. Demirel Elbistan’a, Kilis Vali Yardımcısı Kırçuval Çayeli’ne Atandı
Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Rize’nin Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Kahramanmaraş’ın Elbistan Kaymakamlığına atandı. Kilis Vali Yardımcısı Sertaç Kırçuval ise Çayeli Kaymakamlığına atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararına göre, Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Kahramanmaraş Elbistan kaymakamlığına atandı. Çayeli'nin yeni kaymakamı ise Kilis Vali Yardımcısı Sertaç Kırçuval oldu.

Atamalar, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. ve 3. maddeleri gereğince yapıldı.

MUHAMMET FATİH DEMİREL KİMDİR?

Hatay’ın Kırıkhan İlçesi’nde doğan Muhammet Fatih Demirel, ilk ve orta öğrenimimi Hatay’da tamamladı. 2011 yılında Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F İşletme Bölümünden mezun oldu. 2012 yılında açılan kaymakamlık sınavını kazanarak 2013 yılında, Konya Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisap etti. İl stajını Konya'da, teftiş stajını Samsun merkez ve Bafra İlçesi'nde, refiklik stajını ise Konya Beyşehir ve Çanakkale Lâpseki ilçelerinde tamamladı. 2015-16 yılları arasında İçişleri Bakanlığı tarafından eğitim amaçlı gönderildiği, İngiltere Sheffield Üniversitesi’nde dil eğitimi ve İngiltere idari sistemi üzerine çalışmalarda bulunan Demirel, İçişleri Bakanlığınca açılan 102. Dönem Kaymakamlık Kursunu “Üstün Başarılı” olarak tamamlamıştır.

Isparta-Keçiborlu Kaymakam Vekilliği, Karabük-Yenice Kaymakamlığı, Ordu-Kabataş Kaymakamlığı ve Muş Vali Yardımcılığı görevlerinde bulanan Demirel, Muş Vali Yardımcılığı görevini yürütmekteyken, 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Rize Çayeli Kaymakamlığına atanmıştır.

Muhammet Fatih Demirel evli ve 1 çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.

muhammet-fatih-demirel.jpg

SERTAÇ KIRÇUVAL KİMDİR?

Malatya’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Malatya’da tamamladı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2013 yılında Malatya Kaymakam Adayı olarak Mülkî İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Malatya Valiliği’nde İl Stajını, Mersin ve Silifke ilçesinde Mülkiye Teftiş Stajını tamamladı. Bilecik/Söğüt ve Trabzon/Beşikdüzü ilçelerinde Kaymakam Refikliği Stajının ardından 4 ay süreli Bakanlık Merkez Stajını tamamladı. Yurtdışı eğitimi kapsamında gittiği İngiltere’de Portsmouth Üniversitesi’nde Kamu yönetimi alanında “İletişimin Tarihsel Gelişimi ve Sosyal Hareketlere Etkisi: Arap Baharı’nda Sosyal Medyanın Rolü İncelemesi (The Historical Evolution of the Communication and Its Impact on Social Movements: A Case Study of the Role of Social Media in the Arab Spring)” konulu tez çalışması ile Yüksek Lisansını tamamladı. Kırşehir’in Kaman ilçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Daha sonra sırasıyla Denizli/Güney, Isparta/Şarkikaraağaç ve Kilis/Musabeyli Kaymakamı olarak görev yapan KIRÇUVAL 20.08.2021 tarih ve 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kilis Vali Yardımcısı olarak atanarak görevine başlamıştır.

sertac-kircuval.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum