Çayelispor, Alanya Kestelspor’u 1-0 Mağlup Etti

Çayelispor, Alanya Kestelspor’u 1-0 Mağlup Etti
Çayelispor, Bolu kampının son hazırlık maçında 3. Lig ekiplerinden Alanya Kestelspor'u 1-0 yendi.

TFF 3. Lig’in yeni takımlarından Çayelispor, Bolu’da gerçekleştirdiği yoğun kamp döneminde oldukça başarılı bir performans sergiledi. Yeşil Beyazlı ekip, 5 hazırlık maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek yeni sezona iddialı bir giriş yapacağının sinyallerini verdi.

Kampın son hazırlık maçı olan Alanya Kestelspor karşılaşmasında Çayelispor, rakibini 1-0’lık skorla mağlup etti. Maçın tek golünü 13. dakikada Hakan Kuş penaltıdan kaydetti. Bu sonuçla Çayelispor, Bolu kampındaki başarılı performansını taçlandırmış oldu.

Çayelisporlu futbolcular, Bolu Termal Otel’de yaptığı kamp boyunca fiziksel ve taktiksel olarak kendilerini geliştirmeye yönelik yoğun antrenmanlara katıldı. Teknik direktör ve ekibi, oyuncuların uyumunu sağlamak ve yeni sezon için takımın iskeletini oluşturmak adına önemli çalışmalar gerçekleştirdi.

Çayelispor’un bu başarılı kamp dönemi, taraftarları yeni sezon için oldukça heyecanlandırdı. Yeşil Beyazlı ekip, ligde de bu performansı sürdürerek başarılı bir grafik çizmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.