Çayelispor, bugün TFF 3. Lig'deki ilk maçında taraftarının karşısına çıkıyor

Çayelispor, bugün TFF 3. Lig'deki ilk maçında taraftarının karşısına çıkıyor
Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olarak büyük bir başarıya imza atan Çayelispor, bugün TFF 3. Lig'deki ilk maçında taraftarının karşısına çıkıyor. İstanbul temsilcisi Silivrispor'u ağırlayacak olan Yeşil Beyazlılar kazanarak lige 3 puanla başlamak istiyor.

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olarak büyük bir başarıya imza atan Rize temsilcisi Çayelispor, tam 30 yıl sonra yeniden profesyonel liglerde mücadele etme hakkı kazandı. Bu heyecan verici dönüşün ilk adımı, bugün oynanacak Silivrispor maçıyla atılacak.

30 yılın ardından yeniden profesyonel liglerde yer aldığından hem taraftar hem de takım için büyük bir önem taşıyan Silvrisipor karşılaşması saat: 15.30'da Çayeli İlçe Stadı'nda oynanacak. Mücadelede Kırıkkale bölgesi hakemlerinden Uğurcan Gökler düdük çalacak.

Geçtiğimiz sezon 3. Grup'ta mücadele eden Silivrispor, başarılı bir performans sergileyerek play-off'a kalma hakkı kazanmıştı. Ancak play-off'un ilk turunda Belediye Kütahyaspor'a penaltılarla elenerek büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.