Çayelispor ve Mehmet Aytemiz'in cezası belli oldu

Çayelispor ve Mehmet Aytemiz'in cezası belli oldu
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Çayelispor ile oyuncusu Mehmet Aytemiz'e yönelik aldığı kararı açıkladı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)’nın aldığı karara göre; Çayelispor Kulübü takım olarak, Amasyaspor karşılaşmasında sergiledikleri sportmenliğe aykırı davranışlar nedeniyle 7.200 TL para cezasına çarptırıldı.

Aynı maçta kırmızı kart gören Yeşil Beyazlı futbolcu Mehmet Aytemiz ise maç sırasında hem ihraç öncesi hem de sonrası rakibine yönelik yaptığı hareketler nedeniyle 2 maçlık men cezası ve 13.500 TL para cezası aldı.

Kurul kararları TFF tarafından şu şekilde duyuruldu: “SMART HOLDİNG A.Ş. ÇAYELİ SPOR Kulübünün, 22.09.2024 tarihinde oynanan SMART HOLDİNG A.Ş. ÇAYELİ SPOR-AMASYASPOR FUTBOL KULÜBÜ Nesine 3. Lig 2. Grup müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 7.200.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada SMART HOLDİNG A.Ş. ÇAYELİ SPOR Kulübü sporcusu MEHMET AYTEMİZ’in, ihraç öncesi ve ihraç sonrası rakip takım sporcusuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına” karar verilmiştir.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.