Çayelispor'da Taşkın Güngör dönemi maç oynanmadan bitti

Çayelispor'da Taşkın Güngör dönemi maç oynanmadan bitti
Çayelispor, teknik direktör Taşkın Güngör ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını duyurdu.

Rize temsilcilerinden Çayelispor, bu yıl Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olarak TFF 3. Lig'e yükseldi. Rize ekibi şampiyonluğun ardından teknik direktör Şevki Tonyalı ile yollarını ayırarak Taşkın Güngör ile anlaşmıştı.

Taşkın Güngör ile henüz resmi bir maça çıkmayan Çayelispor, yaklaşık 2 ay önce anlaşmaya vardığı ve 3. Lig hazırlıklarını sürdürdüğü Teknik Direktör Taşkın Güngör ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Yeşil Beyazlıların Basın Sözcüsü Abdul Kerim Sarı, yaptığı açıklamada “Kulübümüz ve Taşkın Güngör arasında yapılan görüşmeler sonunda karşılıklı olarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Kendisine ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum