Çayırbağı'nın beklediği proje tamamlanıyor

Çayırbağı'nın beklediği proje tamamlanıyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yapımında sona yaklaşılan Çayırbağı Pazaryeri Projesi’nin ilçe için önemli olduğuna dikkat çekerek, “Tamamlandığında vatandaşlarımız için çok önemli bir sorun çözülmüş olacak” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye eşit hizmet götürme kapsamında çalışmalarını sürdürürken Düzköy ilçesi Çayırbağı Mahallesi’nde yapımı devam eden Çayırbağı Pazaryeri ve Otopark Projesi’nde sona yaklaşıldı. Bitme noktasına gelen proje hizmete girdiğinde vatandaşlar için çok önemli bir sorun da çözülmüş olacak. Bu projeyle tarımın ön planda olduğu Çayırbağı Mahallesi’nde önemli bir ihtiyaca da cevap verecek. İçerisinde kapalı otoparkın da bulunduğu proje vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Düzköy’deki vatandaşlarımızın beklediği bir projeydi. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimize eşit hizmet götürme yönünde kararlılığımız var” dedi.

VATANDAŞLARIMIZ İÇİN NE YAPSAK AZ

Başkan Genç, ilçelerdeki eksikleri tespit ederek çalışma yürüttüklerini belirterek, “İlçe belediye başkanlarımızla ve muhtarlarımızla her zaman istişare halindeyiz. Vatandaşlarımıza hizmet götürme noktasında el birliğiyle çalışıyoruz. Bizim için öncelik, vatandaşlarımızın sorunu çözülmüş mü, çözülmemiş mi budur. 18 ilçemizde sorunsuz, iyi bir hizmet dönemi olması için büyük gayret gösteriyoruz. Şehrimizin merkezinden, en ücra köşesine kadar her noktaya dokunacağız ve bu konuda da kararlıyız. İlçe belediye başkanlarımız, muhtarlarımız, ekiplerimiz ve bütün paydaşlarımızla iş birliği halinde olmaya devam edeceğiz. Projenin şimdiden kıymetli vatandaşlarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

MUHTARDAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Çayırbağı Orta Mahalle Muhtarı Hüseyin Ocak, mahalle olarak taleplerinin yerine getirilmesi noktasında büyük mutluluk yaşadıklarını ifade ederek, “Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Mahalle olarak bu projeye ihtiyacımız vardı. Çok güzel oldu. Yapımı tamamlanmak üzere. Kışın soğuk olduğunda, yazın yağmurlarda sorun oluyordu. Bu sorunumuz çözülmüş olacak. Pazaryeri; kafeterya, yöresel ürünlerin satılabileceği dükkanlar, çocuk parkı, otopark alanı ile vatandaşlarımıza hizmet verecek. Projelerin takipçisi olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e ve katkısı olan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.