ÇAYKUR Randevulu Sisteme Geçiyor

ÇAYKUR Randevulu Sisteme Geçiyor
ÇAYKUR, 7 Eylül 2024 Cumartesi gününden itibaren randevulu sisteme geçecek.

3. sürgün alımlarını günlük 9 bin ton yaş çay alımıyla sürdüren ÇAYKUR, sürgün boyunca bugün sabah itibariyle 103 bin ton yaş çay alımında bulundu.

ÇAYKUR, 7 Eylül 2024 Cumartesi günü serbest alımlı randevulu sistemden yaş çay alımına başlayacak.

Üreticiler çay alım yerlerindeki eksperlerden randevu günlerini öğrenebilecek.

Randevulu sistem konvansiyonel çay için geçerli olup, organik çay alımını kapsamıyor.

ÇAYKUR'dan yapılan açıklamada ise "Değerli üreticilerimiz; 15 Ağustos tarihinde başlamış olduğumuz 3. sürgün yaş çay alımlarımız kapasite sınırlarımız da aşılarak devam etmektedir. Bu süreçte tüm üretim, personel ve donanım imkanlarımız en üst seviyede zorlanarak siz kıymetli üreticilerimizin alın teri olan ürünlerin alınıp işlemesi için yoğun çaba sarf etmekteyiz.

Geldiğimiz nokta itibariyle 7 Eylül Cumartesi günü randevulu alım süreci başlatılacak olup, tüm yaş çay fabrikalarımız bu yönde hazırlamış oldukları planlamalarını sizlerle paylaşacaktır.

2024 yılı yaş çay döneminin son günlerine yaklaşırken, hep söylediğimiz gibi; ürünlerinizin hem kendileri hem de karşılığı olan değerleri ÇAYKUR’un garantisi altındadır. Yoğunluğa sebebiyet vermeyerek ve çayımızın en uygun bekleyeceği yerin bahçe olduğunu bilerek, Teşekkülümüzce açıklanacak programlara uyulduğu takdirde bu süreci el birliği ile ve zarar görmeden atlatabileceğimizi tekrar ifade ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
11 Yorum