Çaykur Rizespor Esila Tüfekçi Futbol Okulları Turnuvası Sona Erdi!

Çaykur Rizespor Esila Tüfekçi Futbol Okulları Turnuvası Sona Erdi!
22-23 Haziran 2024 tarihleri arasında Mehmet Cengiz Tesislerinde düzenlenen Çaykur Rizespor Esila Tüfekçi Futbol Okulları Turnuvası büyük bir heyecana sahne oldu.

2011-2012 doğumlu sporcuların mücadele ettiği 5 farklı ilden 7 farklı Çaykur Rizespor futbol okulu ve Çaykur Rizespor Futbol Akademisi 2013 yaş grubu olmak üzere toplam 8 takımın katıldığı turnuvada, geleceğin yıldız adayları kıyasıya mücadele etti.

Turnuva, genç yeteneklerin kendilerini göstermeleri ve futbol becerilerini geliştirmeleri için önemli bir fırsat sundu. Çaykur Rizespor Futbol Okullarında yetişen ve potansiyeli olan sporcular, bu turnuvada önemli birer adım atarak futbol hayallerine bir adım daha yaklaştılar.

Dünyanın en iyi akademi binalarından biri olarak kabul edilen 153 yataklı Çaykur Rizespor Futbol Akademisinde tam pansiyon yaz kampı da düzenlenen turnuvaya, 130 "Minik Atmaca" katıldı. Bu sayede sporcular hem turnuvada mücadele etme hem de akademide antrenman yapma imkanı buldular.

Turnuva sonunda altyapıdan sorumlu başkan yardımcısı Serkan Karavin, tüm katılımcı futbol okullarına teşekkürlerini sunarken, Esila Tüfekçi'nin ailesine ve başarılı sporculara da plaket takdim etti.

Çaykur Rizespor Futbol Okulları Turnuvası, geleceğin yıldızlarını keşfetmek ve Türk futboluna katkıda bulunmak için önümüzdeki yıllarda da devam edeceği belirtildi.

caykur-rizespor-esila-tufekci-futbol-okullari-turnuvasi-tamamlandi-1.jpg

caykur-rizespor-esila-tufekci-futbol-okullari-turnuvasi-tamamlandi-3.jpg

caykur-rizespor-esila-tufekci-futbol-okullari-turnuvasi-tamamlandi-10.jpg

caykur-rizespor-esila-tufekci-futbol-okullari-turnuvasi-tamamlandi-8.jpg

caykur-rizespor-esila-tufekci-futbol-okullari-turnuvasi-tamamlandi-13.jpg

caykur-rizespor-esila-tufekci-futbol-okullari-turnuvasi-tamamlandi-14.jpg

caykur-rizespor-esila-tufekci-futbol-okullari-turnuvasi-tamamlandi-15.jpg

caykur-rizespor-esila-tufekci-futbol-okullari-turnuvasi-tamamlandi-16.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.