Çaykur Rizespor - Fenerbahçe Maçı İçin Stad Çevresinde Yeni Otoparklar Oluşturuldu

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe Maçı İçin Stad Çevresinde Yeni Otoparklar Oluşturuldu
Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe arasında yarın oynanacak karşılaşma öncesinde bir dizi çalışma gerçekleştirildi. Stad çevresinde de ek otoparklar oluşuturuldu.

Çaykur Rizespor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında yarın (25 Ağustos Pazar günü) Çaykur Didi Stadyumunda saat 21.45’te oynanacak Fenerbahçe maçı öncesinde yapılan yeni çalışmalar kamuoyuyla paylaşıldı. Taraftarların konforlu ve güvenli bir şekilde maçı takip edebilmeleri için kapsamlı çalışmalar gerçekleştirildiği vurgulanan açıklamada, ek otopark alanlarının da oluşturulduğu kaydedildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "

Rize İl Güvenlik Kurulu çalışmalarının ardından yapılan hazırlıklar sonucu stadyum etrafında yeni otopark oluşturuldu. Rize Belediyesi ve Çaykur Rizespor’un ortak çalışması sonucu Hal Müdürlüğüne ait 400 araçlık otopark taraftarların hizmetine açılacak.

Stadyum Sahil Girişi, Köprü Geçiş alt kısmında 150 araçlık yeni otopark alanı oluşturuldu. Seyirciler iki bölgede maç öncesi araçlarını park ederek stada geçebilecek.

Menderes Bulvarı yanındaki stadyum ve kapalı yüzme havuzu girişi, 200 araçlık parkın tam kapasiteye ulaşmasının ardından kapatılarak, araçlar alternatif oluşturulan diğer parklara yönlendirilecek.

Ligin ilk haftasında oynanan RAMS Başakşehir maçında turnikelerin yavaş çalıştığı yönündeki eleştiriler sonucu, bütün turnikeler incelenerek gerekli yazılım güncelleme ve bakımları yapıldı. Taraftarın kullanacağı 33 turnikedeki aksaklıklar giderildi.

Maç saatinde yağmur yağma ihtimali göz önünde bulundurularak, Rize Belediyesinin desteği ile alternatif noktalarda taraftarların bekleyebileceği çadırlar kurulacak.

Maçtan önce alınan kontrollerin ardından seyirci girişlerinde yoğunluk yaşanmaması ve taraftarların stadyuma kolay girebilmesi için girişler saat 19:15’de başlayacaktır."

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.