Çaykur Rizespor'un Galatasaray maçını yönetecek hakem açıklandı

Çaykur Rizespor'un Galatasaray maçını yönetecek hakem açıklandı
Çaykur Rizespor'un Süper Lig'in 5. Haftasında İstanbul'da oynayacağı Galatasaray maçında Bursa bölgesi hakemi Arda Kardeşler düdük çalacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig'de 5. Hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Çaykur Rizespor'un milli aranın ardından 14 Eylül 2024 Cumartesi günü İstanbul'da Rams Park Stadı'nda Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmayı yönetecek hakem kadrosu da duyuruldu.

Buna göre mücadeleyi Bursa bölgesi hakemlerinden Arda Kardeşler yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemliklerini Bursa bölgesi hakemlerinden Hakan Yemişken ile Antalya bölgesi hakemlerinden Abdullah Uğur Sarı yapacak. Balıkesir bölgesinden Adnan Deniz Kayatepe ise mücadeleye 4. hakem olarak atandı.

Haftanın hakemleri şöyle:

14 Eylül Cumartesi:

17.00 Sivasspor - Gaziantep FK: Muhammet Ali Metoğlu

17.00 Samsunspor - Konyaspor: Oğuzhan Çakır

20.00 Bodrum FK - Başakşehir: Zorbay Küçük

20.00 Galatasaray - Çaykur Rizespor: Arda Kardeşler

15 Eylül Pazar:

17.00 Kayserispor - Eyüpspor: Ömer Tolga Güldibi

17.00 Kasımpaşa - Fenerbahçe: Halil Umut Meler

20.00 Alanyaspor - Atakaş Hatayspor: Ozan Ergün

20.00 Trabzonspor - Beşiktaş: Ali Şansalan

16 Eylül Pazartesi:

20.00 Antalyaspor - Adana Demirspor: Yasin Kol

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum