Çaykur Rizespor’un Son Transferi Muhittin Sandıkçı !

Çaykur Rizespor’un Son Transferi Muhittin Sandıkçı !
AA Rize Sorumlusu Muhittin Sandıkçı, uzun yıllar boyunca Rize'de ve AA’da başarılı çalışmalara imza attıktan sonra yeni bir maceraya atılıyor. Sandıkçı, 11 Ağustos’ta emekli olup, Çaykur Rizespor'da Medya ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev yapacak.

Anadolu Ajansı (AA) Rize Sorumlusu Muhittin Sandıkçı, uzun yıllarını adadığı gazetecilik mesleğinden yeni bir döneme adım atıyor. Uzun yıllar boyunca Anadolu Ajansı'nda muhabir olarak görev yapan ve görev değişikliğine giden Sandıkçı, 11 Ağustos 2024 tarihinde emeklilik başvurusunda bulundu. Emeklilik sürecinin ardından ise Çaykur Rizespor'da Medya ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak yeni bir göreve başlayacak.

Rize’de 1995 yılında gazeteciliğe başlayan Muhittin Sandıkçı yeni bir başlangıç için Anadolu Ajansındaki görevinden emekliye ayrılıyor.

Sırası ile Yenişafak, Karadeniz Gazetesi gibi gazetelerde görev yapan Sandıkçı, Kaçkar TV'de moderatörlük yaptığı Telekulis programıyla da geniş kitlelere ulaştı. Sandıkçı, Anadolu Ajansı’nda 2004 yılında serbest haberci olarak başladı. 2005 yılında Rize’de Anadolu Ajansı Rize Büro Temsilciliğinin açılmasını sağlayan Sandıkçı, 2009 yılında muhabir kadrosu ile yürüttüğü görevinde uzun yıllar çeşitli görevlerde bulundu.

Kıdemli Muhabir olarak görev yapan Sandıkçı, Rize'nin haberleşme ve medya alanında önemli bir figür haline geldi. Sandıkçı'nın Rize'de başlayan ve Türkiye genelinde tanınan medya kariyeri, şimdi farklı bir alanda devam edecek. 11 Ağustos 2024 tarihinde emekli olmak için gerekli işlemleri yaparak Anadolu Ajansı’ndaki görevinden ayrılan Sandıkçı sürecin tamamlanmasının ardından Çaykur Rizespor’da Medya ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak göreve başlayacak.

Sandıkçı'nın Çaykur Rizespor'da üstleneceği Medya ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevi, hem kendisi hem de kulüp için yeni bir dönem başlatıyor. Sporun ve medyanın kesişim noktasında önemli bir role sahip olacak olan Sandıkçı, kulübün imajını güçlendirmek ve taraftarlarla iletişimi sağlamlaştırmak gibi önemli görevleri üstlenecek.

muhittin-sandikci-ibrahim-turgut.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
11 Yorum