Çaykur Rizespor'un yeni transferi Ivo Grbic Süper Lig macerasına 3 dakikalık bir gol yeme rekoruyla başladı

Çaykur Rizespor'un yeni transferi Ivo Grbic Süper Lig macerasına 3 dakikalık bir gol yeme rekoruyla başladı
Çaykur Rizespor'un yeni transferi Ivo Grbic, Galatasaray maçıyla Süper Lig'e merhaba derken Hırvat kaleci ilk maçında henüz 3. dakikada topu filelerinden çıkarmak zorunda kalarak Rize mesaisine erken yediği golle başladı.

Çaykur Rizespor'un yeni transferi Ivo Grbic, Galatasaray karşılaşmasındaki erken yediği golle dikkat çekti. Sheffield United'dan kiralanan Hırvat kaleci, Yeşil Mavili takımın Süper Lig macerasına istemediği bir şekilde başladı. Maçın henüz 3. dakikasında gelen gol, Çaykur Rizespor'un maç planlarını altüst ederken Ivo Grbic'in Süper Lig'e gol yemeden başladığı süre ise 3 dakika olarak gerçekleşti. Bu dakikada Sarı Kırmızılılarda Sara'nın serbest vuruştan ceza sahasına ortasına Davinson Sánchez’in yükselerek yaptığı kafa vuruşunun filelerle buluşurken Hırvat kaleci pozisyonu izlemek ve topu filelerden çıkarmak zorunda kaldı.

Ivo Grbic, mücadelenin 25. dakikasında da duran toptan cezasahasına yapılan ortada Abdülkerim Bardakcı'nın kafa vuruşundan filelere giden topu uağlardan çıkardı.

Mücadelenin ilk yarısı 2 duran top organizasyonu ve 2 kafa golüyle Galatasaray'ın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
11 Yorum