CHP Rize’den Yeniden Refah Partisi’ne Ziyaret

CHP Rize’den Yeniden Refah Partisi’ne Ziyaret
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, beraberindeki heyetle birlikte Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette her iki parti de Rize'nin kalkınması, istihdamın artırılması, göçün önlenmesi gibi konularda ortak bir paydada buluştu.

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’in Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci’ye gerçekleştirdiği ziyaret, CHP Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu ile iki partinin il yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla samimi bir ortamda gerçekleşti. Görüşmede Türkiye ve dünya siyasetiyle birlikte Rize'nin yerel sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Samimi ve sıcak ortamda geçen ziyarette siyaset gündeminde Türkiye’de ve dünyada yaşanan gelişmeleri ve yerel gündemde Rize’nin sorunlarını konuşup bu sorunların giderilmesi için her iki partinin çözüm önerileri görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmenin sonunda iki taraf da Rize’de yaşayan insanların refahı, kalkınması, gençlere yeni istihdam alanlarının açılması, göçün durdurulması ve yaşanan tüm sorunların giderilmesi için fikir birliği beyan edildi.

chp-rizeden-yeniden-refah-partisine-ziyaret-1.jpg

chp-rizeden-yeniden-refah-partisine-ziyaret-2.jpg

chp-rizeden-yeniden-refah-partisine-ziyaret-3.jpg

chp-rizeden-yeniden-refah-partisine-ziyaret-4.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.