DEVA Partisi’nde Genel Başkan Yardımcıları belli oldu. İşte Hasan Karal'ın yeni görevi

DEVA Partisi’nde Genel Başkan Yardımcıları belli oldu. İşte Hasan Karal'ın yeni görevi
DEVA Partisi’nde 2.Olağan Büyük Kongre sonrasında yapılan görevlendirmelerde Rizeli hemşehrimiz İstanbul Milletvekili Hasan Karal, Tarım ve Orman Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine getirildi.

DEVA Partisi'nin 2. Olağan Büyük Kongresi'nin ardından partide yeni bir dönem başlıyor. Genel Başkan Ali Babacan liderliğindeki partide, Genel Merkez Başkanlık Kurulu belirlenerek yeni bir yapılanmaya gidildi.

DEVA Partisi’nde Genel Başkan Yardımcıları belli oldu

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın imzasıyla yayımlanan genelgeyle birlikte Genel Başkan Yardımcıları'nın görev alanları netleştirildi. Bu kapsamda, partililerin merakla beklediği yeni görev dağılımı belli oldu. Ayrıca, sadece Genel Başkan Yardımcıları değil, aynı zamanda milletvekillerinin de parti içindeki görevleri belirlendi. Bu sayede, DEVA Partisi'nin TBMM'deki çalışmalarında daha etkin bir koordinasyon sağlanması hedefleniyor.

Önceki dönemde Sivil Toplumla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Rizeli siyasetçi İstanbul Milletvekili Hasan Karal, yeni dönemde Tarım ve Orman Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarka görev yapacak.

Partideki yeni görev dağılımı şöyle:

deva-partisinde-genel-baskan-yardimcilari-belli-oldu.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.