Diyanet’in Umre Organizasyonu Mülakatı Rize’de Gerçekleştirildi

Diyanet’in Umre Organizasyonu Mülakatı Rize’de Gerçekleştirildi
Rize’de Diyanet İşleri Başkanlığı, 2024-2025 yılları için düzenlenecek olan Umre organizasyonunda görev alacak din görevlilerini belirlemek amacıyla mülakat gerçekleştirdi.

Bu önemli organizasyonda görev almak isteyen Rize, Trabzon, Gümüşhane ve Artvin illerinden din görevlileri, mülakata katıldı.

Mülakat, Diyanet İşleri Uzmanı Cemalettin Nazlıoğlu başkanlığında, Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı ve Trabzon İl Müftü Yardımcısı Haydar Bektaşoğlu'ndan oluşan bir komisyon tarafından yürütüldü.

Mülakatta başarılı olan adaylar, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2024-2025 Yılı Umre Organizasyonu kapsamında görevli olarak kutsal topraklara gidecek.

rizede-diyanet-isleri-baskanligi-2024-2025-yili-umre-organizasyonunda-gorev-almak-isteyen-personele-yonelik-mulakat-yapildi-1.jpg

rizede-diyanet-isleri-baskanligi-2024-2025-yili-umre-organizasyonunda-gorev-almak-isteyen-personele-yonelik-mulakat-yapildi-2.jpg

rizede-diyanet-isleri-baskanligi-2024-2025-yili-umre-organizasyonunda-gorev-almak-isteyen-personele-yonelik-mulakat-yapildi-3.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum