Doğu Karadeniz'de Şiddetli Yağış Uyarısı

Doğu Karadeniz'de Şiddetli Yağış Uyarısı
Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Karadeniz’de bugün saat: 15’ten sonra başlayacak ve yarın akşam saatlerine kadar sürecek olan şiddetli yağışlar bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Karadeniz için bugün (16 Eylül 2024 Pazartesi) saat 15.00'dan itibaren yarın (17 Eylül 2024 Salı) saat 18.00'a kadar kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğleden sonra Doğu Karadeniz'de başlayacak gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (Salı) akşam saatlerine kadar Trabzon'un doğusu ile Artvin'de kuvvetli (21-50kg/m2), Rize ile Artvin'in kuzey ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.