Emniyet Müdürü Baybaba Koltuğunu Kız Öğrenciye Devretti

Emniyet Müdürü Baybaba Koltuğunu Kız Öğrenciye Devretti
Erzincan'da Polis Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler Emniyet Müdürü Zafer Baybaba'yı makamında ziyaret etti.

Erzincan'da Polis Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler Emniyet Müdürü Zafer Baybaba'yı makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürü Baybaba makam koltuğunu bir kız öğrenciye devretti.

"10 Nisan Polis Haftası" kapsamında Hacı Ali Akın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İl Emniyet Müdürü Zafer Baybaba'yı makamında ziyaret ettiler.

Emniyet Müdürü Baybaba ziyarette makam koltuğunu bir kız öğrenciye devretti. Liseli öğrenci temsili olarak oturduğu makam koltuğunda telsiz anonsu yaptı.

Emniyet Müdürü Baybaba misafirlerine nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.