Engelsiz Koro Rize'de Muhteşem Bir Performans Sergiledi!

Engelsiz Koro Rize'de Muhteşem Bir Performans Sergiledi!
Rize Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'nde eğitim gören özel yetenekli bireylerden oluşan Engelsiz Koro, İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde sahne alarak izleyicileri büyüledi. Koro, şarkılar, şiirler ve horonlar ile muhteşem bir performans sergiledi.

Vali İhsan Selim Baydaş, eşi Zeyneb Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve eşi Fatma Metin'in de protokol üyeleri, öğrenciler ve aileleri ile birlikte izlediği programda duygulu anlar yaşandı.

Vali Baydaş ve Başkan Metin yaptıkları konuşmalarda, engelli bireylerin ön yargılarla karşılaşmadan topluma kazandırılmasının önemini vurguladılar. Asıl engelin zihinlerde olduğunu belirten Baydaş ve Metin, engelsiz bireylerin azim ve kararlılıkla her şeyi başarabileceklerine inandıklarını ifade ettiler.

Programın sonunda Vali Baydaş ve Başkan Metin koro üyelerine çiçek takdim ederek tebriklerini ilettiler. Anneler Günü'nü de kutlayan Baydaş ve Metin, tüm annelerin bu özel gününü kutladılar.

Engelsiz Koro'nun bu muhteşem performansı, izleyicilerden büyük beğeni topladı. Koro üyelerinin sahnedeki özgüvenleri ve yetenekleri, salondakileri duygulandırdı.

engelsiz-koro-rizede-muhtesem-bir-performans-sergiledi-1.jpg

engelsiz-koro-rizede-muhtesem-bir-performans-sergiledi-8.jpg

engelsiz-koro-rizede-muhtesem-bir-performans-sergiledi-10.jpg

engelsiz-koro-rizede-muhtesem-bir-performans-sergiledi-11.jpg

engelsiz-koro-rizede-muhtesem-bir-performans-sergiledi-3.jpg

engelsiz-koro-rizede-muhtesem-bir-performans-sergiledi-6.jpg

engelsiz-koro-rizede-muhtesem-bir-performans-sergiledi-7.jpg

engelsiz-koro-rizede-muhtesem-bir-performans-sergiledi-2.jpg

engelsiz-koro-rizede-muhtesem-bir-performans-sergiledi-4-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum