Geleneksel Güneysu Futbol Turnuvası Heyecanı Başlıyor!

Geleneksel Güneysu Futbol Turnuvası Heyecanı Başlıyor!
Heyecanla beklenen Geleneksel Güneysu Futbol Turnuvası'nda heyecan başlıyor! Güneysu Belediyesi ve Genç Anadolu Teşkilatı işbirliği ile düzenlenen turnuvada 13 takım, 4 farklı grupta kıyasıya mücadele edecek.

Güneysu Belediyesi ve Genç Anadolu Teşkilatı'nın ortaklaşa düzenlediği Geleneksel Güneysu Futbol Turnuvası'nda heyecan başlıyor. 13 takımın mücadele edeceği turnuvada grup aşaması 24 Haziran - 5 Temmuz tarihleri arasında Güneysu İlçe Stadı'nda heyecanlı maçlara sahne olacak.

Turnuvaya katılan 13 takım 4 gruba ayrıldı. Grupların 3'ü 3'er takımdan, biri ise 4 takımdan oluşuyor. Grup maçları 24 Haziran - 5 Temmuz tarihleri arasında oynanacak.

Heyecan dolu turnuvadaki ilk karşılaşma 24 Haziran Pazartesi günü saat 19.30'da Setoz FK ve Adacamispor takımları arasında gerçekleşecek.

guneysu-futbol-turnuvasinda-gruplar-ve-mac-programi-belli-oldu.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum