Gümüşhane’de Aile Yılı Kapsamında Veliler Ve Öğrenciler Birlikte Kitap Okudu
Yayınlanma:
Gümüşhane'de 2025 Aile Yılı kapsamında "Ailemle Okuyorum" etkinliği düzenlendi.
Gümüşhane'de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü işbirliğiyle "Ailemle Okuyorum" etkinliği gerçekleştirildi. Kültür Merkezi'nin Şube Kütüphanesi ve Masal Atölyesi'nde gerçekleştirilen etkinliğe çocuklar, veliler ve kurum çalışanları katıldı.
2025 Aile Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte veliler ve çocukları birlikte kitap okuyarak verimli bir gün geçirdi. Etkinlik kapsamında ayrıca çocuklara Masal Atölyesi'nde hikayeler okundu.
Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Karadeniz