Hakem Akademisi'nden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ne Ziyaret

Hakem Akademisi'nden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ne Ziyaret
Türk futboluna yeni hakemler kazandırmak adına üniversiteler ile iş birliği çalışmalarında bulunan Hakem Akademisi, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde görüşmelerde bulundu.

Hakem Akademisi Direktörü Dr. Erden Or, Hakem Gelişim Koordinatörü Ceyda Serin ve Hakem Kazandırma ve Devamlılık Koordinatörü Alper Aksu'dan oluşan Hakem Akademisi ekibini Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Halil İbrahim Çakır ağırladı.

Görüşmeye Rize İl Hakem Kurulu Başkanı Gürsel Yelkenci ve Hakem Akademisi Eğitimcisi Serdar Serdar da eşlik etti.

İş birliği anlaşması ile ilgili detayların konuşulduğu görüşmenin ardından kampüs gezisine geçildi ve fiziki kullanım noktasında fikir alışverişi yapıldı.

Hakem Akademisi, yeni hakemleri Türk futboluna kazandırmak adına gerçekleştirdiği çalışmalara ilerleyen günlerde de devam edecek.

hakem-akademisinden-rize-recep-tayyip-erdogan-universitesine-ziyaret.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum