İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rize’de

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rize’de
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Rize'ye geldi.

Vali İhsan Selim Baydaş ve il protokolü tarafından Rize Artvin Havalimanı’nda karşılanan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, buradan Cuma Namazını kılmak üzere Merkez Sahil Camiine geçti. Bakan Yerlikaya, namazın ardından dün Artvin'de Cankurtaran Tünelinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Hızır Avcı'nın buradaki cenaze namazına katılarak aile yakınlarına taziyelerini iletti.

Bakan Yerlikaya, Rize programı kapsamında öğleden sonra Rize Valiliği, Rize Belediyesi ve AK Parti Rize İl Başkanlığını ziyaret edecek. Kentte esnaf ziyaretlerinde bulunacak.

Saat: 15.00'da ise Rize İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde (Rize AFAD Binası) düzenlenecek Güvenlik Toplantısına katılacak olan Bakan Yerlikaya, yarın Trabzon’a gidecek.

isleri-bakani-ali-yerlikaya-rizede-cenaze-namazina-katildi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum