İçişleri Bakanı Yerlikaya, Rize'de ziyaretlerde bulundu, vatandaşlara Aşure ikram etti

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Rize'de ziyaretlerde bulundu, vatandaşlara Aşure ikram etti
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rize'de valiliği ve belediyeyi ziyaret etti. Sahil Camide cenazeye katılan Bakan Yerlikaya, ardından aynı yerde düzenlenen Aşure Dağıtım törenine katılarak vatandaşlara Aşure ikramında bulundu. Vatandaşlarla bir araya geldi.

Bir dizi ziyarette ve incelemede bulunmak üzere öğle saatlerinde Rize’ye gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sahil Camiinde katıldığı cenaze töreninin ardından aynı yerde Rize İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi tarafından gerçekleştirilen Aşure Dağıtım Törenine katıldı.

Bakan Yerlikaya, ardından Rize Valiliği'ni ziyaret etti. İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Rize Milletvekili Av. Harun Mertoğlu, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Ak Parti Rize İl Başkanvekili Av. Yunus Çoruh ve diğer ilgililer eşlik ettiği ziyarette Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan İçişleri Bakanı Yerlikaya, Rize’nin huzuru ve güvenliği için yapılan çalışmalarla bakanlığı bünyesindeki çalışmalar hakkında Vali Baydaş’tan bilgi aldı.

Valilik ziyaretinden sonra Rize Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Belediye Başkanı Rahmi Metin ile bir araya gelen Bakan Yerlikaya, kent merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Çarşı Açık AVM’de vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Bakan Yerlikaya, daha sonra 'Türkiye’nin Huzuru Rize” mottosuyla düzenlenen Güvenlik Toplantısına katıldı.

isleri-bakani-ali-yerlikaya-rizede-ziyaretlerde-bulundu.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum