İki İlçenin Sorunu Çözüme Kavuşuyor

İki İlçenin Sorunu Çözüme Kavuşuyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Maçka ve Düzköy ilçelerinde kanalizasyon ve arıtmanın yapılması ile ilgili çalışmayı imzaladım, hayırlı olsun” dedi. İki ilçenin belediye başkanları, Genç’e teşekkür etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Su Kanalizasyon ve Altyapı Projesi (SUKAP) kapsamında Maçka ve Düzköy ilçelerinin kanalizasyon ve arıtma probleminin çözüleceğini açıkladı. Çalışma ile ilgili imzayı attığını ifade eden Başkan Genç, “Maçka ve Düzköy ilçelerimizin, Su Kanalizasyon ve Altyapı Projesi (SUKAP) üzerinden kanalizasyon ve arıtmasının yapılması ile ilgili çalışmayı imzaladım. Devamında diğer ilçelerimiz de gelecek. Köprübaşı da programımızda var. Daha yaşanabilir bir şehir için gayretlerimizi sürdürüyoruz. İlçelerimize hayırlı olsun” dedi.

YILLARDIR SÜREN SORUN ÇÖZÜLECEK

Düzköy Belediye Başkanı Selim Çelenk, “Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç’e teşekkür ediyorum. Yıllardır Düzköy ilçemizde bu büyük bir sorun olmuştu. Bunu nihayet çözeceğiz. İnşallah halkımızın duasını alacağız. İlçemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

KOÇHAN TEŞEKKÜR ETTİ

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan ise şunları söyledi: “Maçka ilçemiz turizmi ile ön plana çıkıyor ve yaz aylarında nüfusu artıyor. Kanalizasyon problemini son dönemde en üst seviyelere çıktı. Bunun çözüleceğinin müjdesiyle çok büyük mutluluk duydum. Maçka halkı adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç’e teşekkürlerimi sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.