İnönü’de Gaziler Günü Törenle Kutlandı

İnönü’de Gaziler Günü Törenle Kutlandı
Tören programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlarken İnönü Kaymakamı Ahmet Yıldız ve İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu.

Eskişehir'in İnönü ilçesinde Gaziler Günü törenle kutlandı.

Tören programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlarken İnönü Kaymakamı Ahmet Yıldız ve İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Daha sonra Jandarma Astsubay Oğuzhan Ertaş'ın günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmaları ile tamamlanan programa ilçe kurum amirleri de katıldı.

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, "Ülkemizin bağımsızlığı ve güvenliği uğruna canını feda eden aziz şehitlerimiz ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum" dedi.

İnönü’de Gaziler Günü Törenle Kutlandı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.