İstanbul’da Rizeli Hukukçular Derneği Kuruldu

İstanbul’da Rizeli Hukukçular Derneği Kuruldu
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Balcı önderliğinde İstanbul'da kurulan Rizeli Hukukçular Derneği (RİHUDER), ilk programında genç hukukçularla bir araya geldi.

İstanbul’da Rizeli hukukçularla hukuk öğrencilerinin bir araya gelerek bilgi ve deneyimlerini paylaşmalarına, mesleki dayanışmayı güçlendirmelerine ve genç hukukçulara destek olmalarına önemli bir fırsat sunacak Rizeli Hukukçular Derneği (RİHUDER) kuruldu.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı ve Rizeli Hukukçular Derneği (RİHUDER) Kurucu Başkanı Prof. Dr. Murat Balcı, derneğin kuruluş sürecini ve amaçlarını anlatarak, özellikle genç hukukçulara meslek hayatlarında rehberlik edeceklerini vurguladı.

Balcı, uzun süredir aklında olan bu derneğin kuruluş kararının ardından kısa sürede hayata geçirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlk programda kurucu üyeler de konuşmalar yaparak derneğe olan inançlarını ifade ettiler. Katılımcılar ise kendilerini tanıtarak derneğe katılmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

RİHUDER’in Geçici Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Prof. Dr. Murat Balcı - Kurucu Başkan

M. Hakan Tüfekçi - Kurucu Başkan Yardımcısı

Necmettin Yazıcı - Kurucu Başkan Yardımcısı

Abdurrahim Güneşdoğru- Kurucu Başkan Yardımcısı

Nadir Armağan - Kurucu Sayman

Resul M. Baltacı - Kurucu Genel Sekreter

Onur Balcı - Kurucu Üye

Ömer Safa Adalı - Kurucu Üye

Ahmet Özgür Keskin - Kurucu Üye

istanbulda-rizeli-hukukcular-dernegi-kuruldu-2.jpg

istanbulda-rizeli-hukukcular-dernegi-kuruldu-4.jpg

istanbulda-rizeli-hukukcular-dernegi-kuruldu.jpg

istanbulda-rizeli-hukukcular-dernegi-kuruldu-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum