Kalkandere Eski Belediye Başkanı Çolak yoğun bakıma kaldırıldı

Kalkandere Eski Belediye Başkanı Çolak yoğun bakıma kaldırıldı
Rize’de, 1994-2014 yılları arasında 20 yıl belediye başkanlığı görevinde bulunan Nihat Çolak, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yoğun bakıma kaldırıldı.

Rize’nin Kalkandere ilçesi Eski Belediye Başkanı Nihat Çolak (65), tedavi gördüğü İstanbul Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesinde zatürre nedeniyle yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

Yakınları, ALS (Amyotrofik lateral skleroz ) hastalığı tedavisi görürken zatürreye yakalanan ve yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Çolak için sevenlerinden dua talebinde bulundu.

Çolak, Anavatan Partisi (ANAP) ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ)’den 2’şer dönem olmak üzere 1994 - 2014 yılları arasında toplam 4 dönem Kalkandere Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuştu.

Kalkandere Kaymakamı Alpay Dincel ise kısa bir süre önce ziyarette bulunduğu ve şifa dilediği Çolak’a ilçeye katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etmişti.

nihat-colak-ve-alpay-dincel.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.