Kalp krizi geçiren yaşlı kadına sağlık ekiplerinde patika yolda müdahale

Kalp krizi geçiren yaşlı kadına sağlık ekiplerinde patika yolda müdahale
Trabzon’un Sürmene ilçesinde kalp krizi geçiren yaşlı kadını sedye üzerinde ambulansa taşıyan sağlık ekipleri, hastaya patika yolda müdahale etmek zorunda kaldı.

Sürmene ilçesi Balıklı Mahallesi'nde yaşayan Aysel Dereli (70), dün öğle saatlerinde evinde kalp krizi geçirdi. İhbar üzerine mahalleye gelen sağlık ekipleri, sedye yardımıyla yaşlı kadını ambulansa taşımak istedi. Araç yolu olmadığı için sedye yardımıyla ambulansa taşınmak istenilen yaşlı kadın için uzun uğraşlar verildi. Zaman zaman mola vererek yaşlı kadını taşımakta zorluk çeken sağlık ekipleri, hastaya patika yolda müdahale etmek zorunda kaldı.

Yöre sakinleri yaklaşık 10 hanenin yaşadığı bölgede engelli çocuklar da bulunduğu için araç yolunun olmamasına tepki gösterirken, yaşlı kadın çevredeki vatandaşların da yardımıyla ambulansa taşındı. Hastaneye kaldırılan yaşlı kadının tedavisinin yoğun bakım ünitesinde sürdüğü öğrenildi.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.