KTÜ Tıp Fakültesinde Acil Tıp Stajında En Başarılı İntern Doktor Dr. Görkem Çağrı Bülbül Oldu!

KTÜ Tıp Fakültesinde Acil Tıp Stajında En Başarılı İntern Doktor Dr. Görkem Çağrı Bülbül Oldu!
Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi 2023-2024 eğitim-öğretim yılında "Acil Tıp Stajında En Başarılı İntern Doktor" ödülü Dr. Görkem Çağrı Bülbül'e layık görüldü.

Düzenlenen mezuniyet töreninde ödülü alan Dr. Görkem Çağrı Bülbül'e belgesi ve plaketi Acil Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Yunus Karaca tarafından takdim edildi.

ATUDER'den yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 2023-2024 eğitim-öğretim yılında "Acil Tıp Stajında En Başarılı İntern Doktor" seçilen Dr. Görkem Çağrı Bülbül'ü tebrik ederiz. Kendisinin bu alandaki bilgi ve becerilerini en iyi şekilde kullanarak hastalara şifa dağıtacağına inanıyoruz.

Ayrıca Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı'na, Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanlığı'na ve emeği geçen herkese de teşekkürlerimizi sunarız.”

ktu-tip-fakultesinde-acil-tip-stajinda-en-basarili-intern-doktor-dr-gorkem-cagri-bulbul-oldu-1.jpg

ktu-tip-fakultesinde-acil-tip-stajinda-en-basarili-intern-doktor-dr-gorkem-cagri-bulbul-oldu-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.