Meteoroloji'den Doğu Karadeniz'e Salı Sabahına Kadar Kuvvetli Yağış Uyarısı!

Meteoroloji'den Doğu Karadeniz'e Salı Sabahına Kadar Kuvvetli Yağış Uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz Bölgesi'ni bu gece yarısından itibaren Salı sabah saatlerine kadar etkileyecek kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara karşı uyardı.

Gece yarısından sonra (01 Temmuz Pazartesi saat 02.00) salı günü saat: 09.00'a kadar Ordu'nun doğusu, Trabzon ve Rize çevrelerinde: 21-50 kg/m² yağış miktarı ile kuvvetli yağış, Giresun çevrelerinde ise yer yer 51-75 kg/m² yağış miktarı ile çok kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısında “Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz'de görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, bu gece saatlerinden itibaren Ordu'nun doğusu ile Trabzon ve Rize çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2/12 saat), Giresun çevrelerinde yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2/12 saat) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.