Meteorolojiden Doğu Karadeniz'e Sarı Kodlu Uyarı!

Meteorolojiden Doğu Karadeniz'e Sarı Kodlu Uyarı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz'de gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış beklendiğini duyurarak, 4 il için sarı kodlu uyarı verdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde bugün 16.45 ile 20 Temmuz 2024 Cumartesi günü 12.00 saatleri arasında gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış beklendiği uyarısında bulunularak “Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz’de halen devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde aralıklarla ve yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Yağışların, bu gece ile yarın (Cuma) akşam saatleri arasında Giresun’da, 20.07.2024 (Cumartesi) günü öğle saatlerine kadar bölgenin doğusunda devam etmesi bekleniyor” denildi.

Sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum