Milletvekili Avcı'dan 2. ve 3. Sürgün Yaş Çay Sezonu Değerlendirmesi

Milletvekili Avcı'dan 2. ve 3. Sürgün Yaş Çay Sezonu Değerlendirmesi
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, yaş çay sezonu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, ÇAYKUR Gene Müdürlüğünü ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’le bir araya geldi.

Ziyarette Avcı’ya Merkez İlçe Başkanı Burak Ak eşlik ederken, toplantıya Genel Müdür Yardımcıları Zeki Karaoğlu ve Erdinç Hatinoğlu da katıldı.

Ziyaretin ardından Milletvekili Avcı, sosyal medya hesabından 2. ve 3. sürgünle ilgili yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “2.sürgünde yaşanan bazı problemlerin yaşanmaması adına ÇAYKUR Genel Müdürümüzle bir toplantı gerçekleştirdik.

3.sürgünde ihtiyaç duyulduğu anda randevu sistemine geçilecek.

ÇAYKUR tüm vatandaşlarımızın çayını alabilmek için gerekli kota esnekliği oluşturacak.

Fırsatçılık yaparak vatandaşlarımızdan düşük fiyata çay almaya çalışan bazı Özel sektör firmalarına dair alacağımız tedbirler ve Çaykur'un 3. Sürgün politikasına ilişkin hususları önümüzdeki günlerde detaylı olarak açıklayacağız.”

Öte yandan ikinci sürgünde olduğu gibi üçüncü sürgünde de çok sayıda özel sektör fabrikasının tam kapasite üretim yapmayacağı ve 3. sürgünde de yaş çay fiyatının 2. sürgündeki gibi geçen yılın fiyatı olan 11 TL'ye kadar inmesi bekleniyor.

ak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci-caykur-gene-mudurlugunu-ziyaret-ederek-yonetim-kurulu-baskani-ve-genel-muduru-yusuf-ziya-alimle-bir-araya-geldi-1.jpg

ak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci-caykur-gene-mudurlugunu-ziyaret-ederek-yonetim-kurulu-baskani-ve-genel-muduru-yusuf-ziya-alimle-bir-araya-geldi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
58 Yorum