Müberra Saka, Genç Nida Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması'nda Türkiye Şampiyonu oldu!

Müberra Saka, Genç Nida Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması'nda Türkiye Şampiyonu oldu!
Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Müberra Saka, Genç Nida Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması'nda büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonu oldu!

Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi Müberra Saka, önce Rize İl Birincisi ardından da Bölge Birincisi olarak Türkiye finallerine yükselmişti. Müberra Saka, Eskişehir'de düzenlenen finallerde de rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu olma başarısını gösterdi.

Müberra Saka'nın bu başarısı Rize ve Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi için büyük bir gurur kaynağı oldu. Okul yönetimi de Müberra’nın başarısını okul binasının önüne pankart asarak tebrik etti.

Yapılan açıklamada ise, “Türkiye Finali'nde de birinci olarak şampiyonluk kürsüsüne çıkan Müberra kızımızın bu başarısı Rize'mize ve okulumuza büyük gurur yaşattı. Kendisini ve ailesini tebrik ediyor, bundan sonraki hayatında da başarılar diliyoruz.

Başarıda emeği geçen Kur’an-ı Kerim öğretmeni Hüseyin Başaran hocamız başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve yöneticilerimize de teşekkür ederiz.” denildi.

sehit-onur-kilic-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesi-ogrencisi-muberra-saka-genc-nida-kuran-i-kerimi-guzel-okuma-yarismasinda-turkiye-birincisi-olarak-rizenin-gururu-oldu-5.jpg

sehit-onur-kilic-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesi-ogrencisi-muberra-saka-genc-nida-kuran-i-kerimi-guzel-okuma-yarismasinda-turkiye-birincisi-olarak-rizenin-gururu-oldu-6.jpg

sehit-onur-kilic-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesi-ogrencisi-muberra-saka-genc-nida-kuran-i-kerimi-guzel-okuma-yarismasinda-turkiye-birincisi-olarak-rizenin-gururu-oldu-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum