Okulun 4. katından merdiven boşluğuna düşerek ölen Gizem'in cenazesi Rize'de defnedildi

Okulun 4. katından merdiven boşluğuna düşerek ölen Gizem'in cenazesi Rize'de defnedildi
Rize’de okuduğu okulda üzerine çıktığı merdiven boşluğuna güvenlik amaçlı çekilen filenin yırtılması sonucu 4. kattan düşerek hayatını kaybeden Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi 8. sınıf öğrencisi Gizem Kazdal, Güneysu’da son yolculuğuna uğurlandı.

Alınan bilgiye göre, Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokul Bölümü'nde okuyan 13 yaşındaki Gizem Kazdal, dün meydana gelen olayda okul binasının merdiven boşluğunda güvenlik amacıyla çekilen fileye çıkmış ve filenin yırtılması sonucu 4. kattan düşerek kaldırıldığı Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

8. Sınıf öğrencisi Gizem Kazdal, bugün Güneysu’da son yolculuğuna uğurlandı.

Güneysu Merkez Cami’nde Öğle Namazını müteakip düzenlenen cenaze törenine Gizem’in amcası Yargıtay Üyesi Şaban Kazdal ile baba Ramazan Kazdal ve Kazdal ailesinin yanı sıra Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, Güneysu Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek, Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, İl Müftüsü Naci Çakmakçı, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ile kurum amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Namazın ardından Gizem Kazdal'ın cenazesi ilçeye bağlı Kıbledağı köyündeki aile mezarlığına defnedildi.

rize-anadolu-imam-hatip-lisesinin-4-katindan-merdiven-bosluguna-duserek-olen-gizem-kazdalin-cenazesi-rizede-defnedildi-2.jpg

rize-anadolu-imam-hatip-lisesinin-4-katindan-merdiven-bosluguna-duserek-olen-gizem-kazdalin-cenazesi-rizede-defnedildi-1.jpg

rize-anadolu-imam-hatip-lisesi-8-sinif-ogrencisi-gizem-kazdalin-rize-guneysudaki-cenazesi-2.jpg

rize-anadolu-imam-hatip-lisesi-8-sinif-ogrencisi-gizem-kazdalin-rize-guneysudaki-cenazesi-3.jpg

rize-anadolu-imam-hatip-lisesi-8-sinif-ogrencisi-gizem-kazdalin-rize-guneysudaki-cenazesi-4.jpg

rize-anadolu-imam-hatip-lisesi-8-sinif-ogrencisi-gizem-kazdalin-rize-guneysudaki-cenazesi-5.jpg

gizem-kazdal.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum