ÖZ GIDA İş Sendikası: Çaykur Mevsimlik İşçilerimizin sorun ve taleplerini Cumhurbaşkanımıza ilettik

ÖZ GIDA İş Sendikası: Çaykur Mevsimlik İşçilerimizin sorun ve taleplerini Cumhurbaşkanımıza ilettik
ÖZ Gıda İş Sendikası, Çaykur mevsimlik işçilerinin sorun ve taleplerinin bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletildiğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu’nda, “Emeğin, Sendikal Örgütlenmenin ve İstihdamın Geleceği” temasıyla düzenlenen “13. Çalışma Meclisi Yemeği”ne katıldı.

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve ÖZ Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Halil Çukutli ile Sendika Genel Başkan Yardımcıları Tevfik Ali Hançeroğlu ve Sultan Murat Karadağ da yemeğe katıldı.

Programla ilgili olarak Öz Gıda’dan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde düzenlenen 13. Çalışma Meclisi Yemeğine katılan Genel Başkanımız Halil Çukutli, Genel Başkan Yardımcılarımız Tevfik Ali Hançeroğlu ve Sultan Murat Karadağ, Çaykur Mevsimlik İşçilerimizin sorun ve taleplerini tekrar dile getirdi.” ifadelerine yer verildi.

z-gida-is-sendikasi-caykur-mevsimlik-iscilerinin-sorun-ve-taleplerinin-bir-kez-daha-cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogana-iletildigini-bildirdi-1.jpg

z-gida-is-sendikasi-caykur-mevsimlik-iscilerinin-sorun-ve-taleplerinin-bir-kez-daha-cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogana-iletildigini-bildirdi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19 Yorum