Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde En Başarılı İntern Doktor: Dr. Fikret Altunok!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde En Başarılı İntern Doktor: Dr. Fikret Altunok!
Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER), 2023-2024 eğitim yılı "Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor" ödülünü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Dr. Fikret Altunok'a layık gördü.

ATUDER'in bu önemli ödülü, tıp öğrencilerinin acil tıp alanına ilgisini artırmayı ve temel acil tıp eğitimini geliştirmeyi amaçlıyor. Dr. Fikret Altunok'un bu ödülü alması, acil tıp alanındaki bilgi ve becerilerinin bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Ödül töreni, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin mezuniyet töreninde gerçekleşti. ATUDER Yönetim Kurulu üyesi ve Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Bilir tarafından Dr. Altunok'a plaket ve belge takdim edildi.

ATUDER’den yapılan açıklamada, “Dr. Fikret Altunok'u acil tıp camiasına yeni bir üye olarak selamlıyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca, ödül törenine gösterilen hassasiyetten dolayı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı'na ve Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanlığı'na teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Dr. Fikret Altunok'un bu başarısı, tıp öğrencileri için ilham verici bir örnek teşkil ediyor ve acil tıp alanındaki geleceğe dair umutları artırıyor. Kendisini tebrik ediyor ve gelecekteki çalışmalarında başarılar diliyoruz!” ifadelerine yer verildi.

recep-tayyip-erdogan-universitesinde-en-basarili-intern-doktor-dr-fikret-altunok.jpg

recep-tayyip-erdogan-universitesi-tip-fakultesi-mezuniyeti-1.jpg

recep-tayyip-erdogan-universitesi-tip-fakultesi-mezuniyeti-2.jpg

recep-tayyip-erdogan-universitesi-tip-fakultesi-mezuniyeti-3.jpg

recep-tayyip-erdogan-universitesi-tip-fakultesi-mezuniyeti-4.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum