RİDEF Gençlik Kolları Ankara'da Rizeli Öğrencilerin Yanında!

RİDEF Gençlik Kolları Ankara'da Rizeli Öğrencilerin Yanında!
Ankara Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) Gençlik Kolları, Ankara'da üniversite hayatına başlayan Rizeli öğrencilere yönelik sunduğu kapsamlı desteklerle adından sıkça söz ettiriyor.

Burs imkanları, barınma yardımları ve düzenli etkinliklerle öğrencilerin hem akademik hem de sosyal hayatlarına katkıda bulunan RİDEF, adeta bir Rize ailesi sıcaklığını Ankara'ya taşıyor. Düzenlediği kahvaltı programları ile de öğrencilerin birbirleri ile tanışmasına vesile olan RİDEF Gençlik Kolları, 2024 yılında Ankara’daki üniversitelerde öğrenim hakkı kazanan Rizeli öğrencileri, RİDEF’e davet etti.

Yüzlerce gençten oluşan büyük bir Rize ailesiyiz

RİDEF Gençlik Kolları Başkanı Azizcan Karaömeroğlu, yaptığı açıklamada Ankara'da okuyan tüm Rizeli öğrencilere kapılarının açık olduğunu belirtti. RİDEF'in öğrencilerin buluşma noktası olduğunu vurgulayan Karaömeroğlu, Genel Başkan Muammer Bostan'ın da bu konuda tam destek verdiğini ifade etti. Son olarak 2-5 Mayıs tarihlerinde Ankara'da gerçekleşen Rize Günleri'nde aktif rol aldıklarını belirten Karaömeroğlu, gençlik kollarının potansiyelini gösterdiğini söyledi.

Rizeli Öğrencilere Davet

Karaömeroğlu, Ankara'da üniversite kazanan tüm Rizeli öğrencileri RİDEF'e davet etti. "Birlikte daha güçlüyüz" diyen Karaömeroğlu, RİDEF'e katılmak isteyenlerin sosyal medya hesaplarından ulaşabileceğini belirtti.

ankara-rize-dernekler-federasyonu-ridef-genclik-kollari-universiteyi-ankarada-okuyan-ogrencilere-yonelik-duzenledigi-etkinlikler-ve-yaptigi-calismalar-ile-adindan-s.jpg

ankara-rize-dernekler-federasyonu-ridef-genclik-kollari-universiteyi-ankarada-okuyan-ogrencilere-yonelik-duzenledigi-etkinlikler-ve-yaptigi-calismalar-ile-adindan-soz-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum