Rize Belediyesi Kamyonu Trabzon’da Sel Temizleme Çalışmaları Sırasında Şarampole Yuvarlandı

Rize Belediyesi Kamyonu Trabzon’da Sel Temizleme Çalışmaları Sırasında Şarampole Yuvarlandı
Trabzon'da sel ve heyelanların ardından bölgeye temizlik çalışmaları için yardıma giden Rize Belediyesi ekibi, Arsin ilçesindeki çalışmalar sırasında kaza atlattı. Sürücü 50 metrelik şarampole yuvarlanan kamyondan son anda atlayarak hayatını kurtardı.

20 Eylül 2024'te Trabzon'un Arsin, Araklı ve Sürmene ilçelerinde yaşanan aşırı yağışlar, sel ve heyelanlara yol açtı. Metrekareye düşen 165 kilogram yağış, bölgedeki yaşamı olumsuz etkiledi ve büyük maddi hasarlara yol açtı.

Bu zorlu süreçte Rize, Trabzon'a yardım eli uzattı. Rize Valiliği bünyesindeki kurumlarda görev alan ekiplerle Rize Belediyesi ekipleri, sel ve heyelanların etkilerini azaltmak için bölgeye sevk edildi. Ekipler, günlerce aralıksız çalışarak enkaz kaldırma, yol açma ve temizlik gibi birçok görevi üstlendi.

Rize Belediyesi'ne ait bir kamyon, Arsin ilçesi Özlü Mahallesi'nde temizlik çalışmaları sırasında talihsiz bir kaza yaşadı. Dün meydana gelen olayda kamyon, sürücünün virajı dönerken çamurlu yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 50 metrelik bir şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü H.P., son anda kamyondan atlayarak hayatını kaybetmekten mucize eseri kurtuldu. Hafif şekilde yaralanan H.P., tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.

trabzonda-sel-temizleme-calismalarina-katilan-rize-belediyesi-kamyonu-sarampole-yuvarlandi-3.jpg

trabzonda-sel-temizleme-calismalarina-katilan-rize-belediyesi-kamyonu-sarampole-yuvarlandi-2.jpg

trabzonda-sel-temizleme-calismalarina-katilan-rize-belediyesi-kamyonu-sarampole-yuvarlandi-1.jpg

trabzonda-sel-temizleme-calismalarina-katilan-rize-belediyesi-kamyonu-sarampole-yuvarlandi-4.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.